BLOGS

krijg een kijk achter de beelden  en lees over een aantal uitgelichte projecten.
Benieuwd naar meer projecten of geÏnteresseerd in de mogelijkheden? neem contact op om jouw ideeën en wensen te bespreken.

defqon.1

Er zijn evenementen die bij iedereen tot de verbeelding spreken, evenementen die elke fotograaf graag op zijn of haar portfolio wilt hebben staan; Defqon.1 kan hierin zeker niet ontbreken. Defqon.1 is meer dan het grootste hardstyle festival van de wereld. De saamhorigheid van dit festival is op een ander niveau en keert, na twee jaar covid pandemie, terug met een nieuwe editie ‘Primal Energy’.

 

 

behind the pictures

gooiland hilversum

Neem een kijk mee in Gooiland Hilversum, een multifunctionele hotel- en event locatie op een iconische plek in de mediastad. Dit rijksmonument is voor mij inmiddels een bekend terrein waar ik regelmatig events vastleg als huisfotograaf.

behind the pictures

 

tomorrowland 2022

Tomorrowland 2022 werd extra groots gevierd met niet één, maar drie festival weekenden. De 16e editie van dit magische festival is er een voor in de boeken en werd gevierd samen met maar liefst 600.000 bezoekers vanuit de hele wereld.

behind the pictures

The party group

De bedrijfsnaam laat het al een beetje doorschemeren in welke branch zij actief zijn; The Party Group is de organisatie achter de bekende Rotterdamse uitgaanslocaties als: Villa Thalia, De Vrienden Live, De Beurs en George Cocktails & Food. Een collectie van sfeervolle plekken, die meer zijn dan enkel een evenementen locatie.

behind the pictures

BOL.COM

Zeg je Bol.com dan denk je meteen aan het blauwe logo, het bekende blauwe poppetje en de creatieve marketinguitingen op Social Media. Bol.com benaderde mij om het nieuwjaar event op een professionele wijze in beeld te brengen. De nadruk lag op het vastleggen van de sfeer en de saamhorigheid van collega’s met als afsluiting van de dag een enorme groepsfoto.

behind the pictures

 

LEROY STYLES

Leroy Styles staat voor groove, minimal/funky techno of, zoals hij het graag noemt “just house”. Al sinds de jaren ´90 is hij actief als DJ. Na mijn eerste opdracht voor Leroy in de Madfox in Amsterdam was het al snel duidelijk dat we een klik hadden. Sindsdien werken Leroy en ik op vaste basis samen omtrent zijn carrière als internationale DJ en bij het maken van lifestyle foto’s.

behind the pictures

 

GENOOTSCHAP VOOR EVENTMANAGERS

Op de nieuwjaarsreceptie van het Genootschap voor Eventmanagers, de Preferred Partners, leden van G14 en Platform Cultuur Locaties was er absoluut geen sprake van een “Blue Monday”. Tijdens dit evenement stonden de locatie, de bezoekers en de gastspreker centraal. Aan mij de taak om deze memorabele avond op beeld vast te leggen met als extra service een fotostudio op locatie.

behind the pictures

 

 

TOMORROWLAND 2019

Tomorrowland is met meer dan 400.000 bezoekers per weekend het grootste EDM festivals ter wereld.
De bekendste DJ’s ter wereld draaien tijdens dit evenement. Het is dan ook niet gek dat de festival tickets voor dit evenement binnen enkele minuten zijn uitverkocht.
Tijdens de 15e editie in 2019 editie was ik één van de fotografen van het online media team. In deze blog krijg je een impressie hoe het is om te fotograferen op het grootste EDM festival Tomorrowland.

behind the pictures

 

Bring your creativity to life!

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?