Genootschap voor eventmanagers

Als vakorganisatie zorgt Genootschap voor eventmanagers voor
permanente educatie van eventmanagers werkzaam bij corporate bedrijven,
(semi)overheid en non-profit instellingen.

Op de nieuwjaarsreceptie van het Genootschap voor Eventmanagers, de Preferred Partners, leden van G14 en Platform Cultuur Locaties was er absoluut geen sprake van een “Blue Monday”. Het Genootschap voor Eventmanagers, de Preferred Partners, leden van G14 en Platform Cultuur Locaties hadden op 20 januari 2020 een zeer geslaagd evenement georganiseerd. De keynote spreker, Saroo Brierley (Assemblee Speakers), vertelde een ontroerend en inspirerend verhaal voor alle aanwezigen. De locatie voor de start van het nieuwe jaar was de spectaculaire én gloednieuwe locatie “The High Light” in Capital C in Amsterdam.

Om het jaar mooi in te luiden hebben het Genootschap voor Eventmanagers, de Preferred Partners, leden van G14 en Platform Cultuur Locaties een nieuwjaarsborrel georganiseerd voor haar leden op een unieke locatie. De Genootschap wilde graag een sfeerreportage van de aanwezige leden en de “keynote” speaker, waar de nadruk lag op het zo natuurlijk mogelijk vastleggen van de avond en de spectaculaire locatie. Verder was het belangrijk om duidelijk te maken dat het niet alleen een nieuwjaarsborrel was, maar ook een avond waarin de leden met elkaar konden netwerken.

Deze organisaties en ik werken al een langdurige tijd samen aan allerlei mooie en creatieve projecten. Door deze aanhoudende relatie was het contact vooraf voor de briefing kort en bondig. Het opstarten tijdens het evenement verliep erg voorspoedig.

Gedurende de avond was mijn collega bezig met het maken van portretfoto’s van de aanwezige leden. Voorafgaand aan het event hebben wij een fotostudio opgezet waarbij de leden uitgenodigd waren om professionele en portretfoto’s te laten maken. Het mooie van een fotostudio op locatie is dat de leden meteen de keuzemogelijkheid hadden om hun favoriete foto’s uit te zoeken. Deze foto’s werden gratis aangeboden om eventueel via LinkedIn ingezet te kunnen worden. Het was een goede aanvulling op het evenement waar de aanwezige leden veel gebruik van hebben gemaakt.

Afsluitend aan het evenement is er een kleine selectie van de foto’s gemaakt en zijn deze bewerkt zodat het geslaagde evenement, via Social Media, kon worden uitgelicht. De ochtend erop werd er tevens een nieuwsbericht verzonden om de leden een samenvatting te schenken van het event. Het volledige album werd in diezelfde week bewerkt en aangeleverd aan de verschillende partners.

Bekijk hieronder een selectie van de foto’s die gemaakt zijn op deze dag of navigeer naar mijn bedrijfsportfolio voor meer bedrijfsfotografie.

Jouw organisatie professioneel in beeld?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?