The Party Group

De bedrijfsnaam laat het al een beetje doorschemeren in welke branch zij actief zijn; The Party Group is de organisatie achter de bekende Rotterdamse uitgaanslocaties als: Villa Thalia, De Vrienden Live, De Beurs en George Cocktails & Food. Een collectie van sfeervolle plekken, die meer zijn dan enkel een evenementen locatie.

Eigen persoonlijkheid

Elke locatie heeft eigen wensen betreft de beelden en met welke doeleinde de beelden worden ingezet. Club Villa Thalia is bekend als een van de grootste nachtclubs van Nederland. Dit is zichtbaar in de grootte van de optredens van bekende artiesten/dj’s maar ook door de spectaculaire aanpak in entertainment en showelementen als confetti, vuur en co2. Ook onderscheid Villa Thalia zich met het grootste 360 graden projectie scherm binnen Nederland. De Vrienden Live en De Beurs staan meer bekend als uitgaansplekken voor studenten en jongeren. The Party Group verwelkomt hierdoor een breed uitgaanspubliek.
Voor The Party Group is er een stijl gecreëerd die zowel als geheel herkenbaar is als individueel. Iedere club heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen in stijl van fotografie en beeld bewerking.

Teamwork

Om de verschillende locaties elk weekend te kunnen voorzien fotografie werk ik samen met een team van collega fotografen. Dit zijn evenement fotografen die weten wat er nodig is voor het beste resultaat. The Party Group wordt ontzorgt doormiddel van het hebben van één contactpersoon, voor de invulling van de wekelijkse fotografie opdrachten en de
verantwoordelijk is voor de waarborg van de kwaliteit.

Contentmarketing

De professionele beelden worden gerealiseerd voor verschillende marketingdoeleinden. De beeldbank wordt continue aangevuld en bestaat uit onder meer: personeelsfoto’s, nieuwe gerechten of cocktails, dit wordt ingezet voor banners, posters en menukaarten. Ook wordt er wekelijks content gemaakt voor de diverse marketing uitingen op social media en de bijbehorende websites voor online zichtbaarheid. In de diverse clubs wordt er wekelijks evenement fotografie afgenomen voor het vastleggen van de uiteenlopende evenementen die worden georganiseerd.

Samenwerking

De werk dynamiek met The Party Group is dan ook erg dynamisch en ontwikkeld continue. De diversiteit en verschillende uitdagingen maken een goede band tussen beide partijen dan ook erg belangrijk. Transparante communicatie en wekelijkse evaluaties zijn dan ook een waardevol element die bijdragen aan het succesvol houden van deze samenwerking.

Benieuwd naar de resultaten van een samenwerking van deze grootte? Bekijk hieronder een selectie aan beelden van de diverse clubs en fotografie opdrachten die zijn gerealiseerd voor The Party Group.

Heb je interesse naar meer evenementfotografie en wat voor evenementen er nog meer worden gefotografeerd? neem dan gerust kijk in de evenement fotografie portfolio

Het event professioneel in beeld?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?