Gooiland Hilversum

Neem een kijk mee in Gooiland Hilversum, een multifunctionele hotel- en event locatie op een iconische plek in de mediastad. Dit rijksmonument is voor mij inmiddels een bekend terrein waar ik regelmatig events vastleg als huisfotograaf.

het begin

De samenwerking is ontstaan vanuit een opdracht die ik heb gedaan voor Het Genootschap voor Eventmanagers. Tijdens een hybride event van het Genootschap dat in samenwerking met Gooiland Hilversum werd georganiseerd, was ik aanwezig voor een algehele evenement reportage. Mijn fotografie wekte de aandacht bij Gooiland, die destijds opzoek waren naar een nieuwe samenwerking voor hun marketing uitingen. Na een vervolgopdracht bij het officiële gala van de ‘AvroTros Gouden Radioring’ bleek er een echte match te zijn en werd dit de start van een langdurige samenwerking

Hotel in de schijnwerpers

Gooiland Hotel heeft in de afgelopen jaren een metamorfose gehad waarbij het hotel een nieuwe feel en look heeft gekregen. Hoog tijd dus om dit in beeld te brengen met sterke interieur- en exterieur beelden. Deze beelden worden ingezet voor verschillende marketingkanalen, van de website en (digitale) brochures tot social media content, onder meer om het enthousiasme bij event bezoekers en hotelgasten te wekken.

Samen groeien

De samenwerking is sinds 2020 begonnen en inmiddels ben ik uitgegroeid tot de vaste huisfotograaf voor zowel Gooiland Hotel als Gooiland Events. Het vertrouwen in mij en mijn kwaliteiten is hierbij zo groot, dat mijn services ook door Gooiland worden aangeboden aan hun klanten. Dit zijn bedrijven die Gooiland Hilversum als event locatie gebruiken voor hun beurzen, congressen en andere zakelijke of feestelijke bijeenkomsten. De unieke locatie biedt ruimte aan evenementen tot 1500 mensen, dit biedt een hoop creatieve mogelijkheden en diversiteit in beeldmateriaal.

Karakter in beeld

Door de huidige samenwerking weet Gooiland altijd waar zij aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten aan content. Ik ken de locatie en kan de sfeer optimaal vangen in de foto’s die zij wensen en graag gebruiken voor hun uitingen. Hiermee komt niet alleen de locatie van Gooiland tot zijn recht, maar kan een externe opdrachtgever, op basis van referentie beelden, erop vertrouwen dat hun event kwalitatief in beeld gebracht wordt.

Benieuwd naar hoe ik dit karakteristieke pand en de evenementen die hier worden georganiseerd in beeld breng? Bekijk hieronder een kleine impressie.
Meer zien van mijn bedrijfsevenementen of interieur- en exterieur fotografie kan via de diverse portfolio’s.

Jouw locatie professioneel in beeld?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?