Festival fotografie

Nationale en internationale dance festivals in EDM en hardere stijlen waarin alles groots en overweldigend is. Wordt met overzichts- en sfeerfoto’s van bezoekers, artiesten maar ook de partners en sponsoren tot in de kleine details vastgelegd voor een complete impressie.

Alles komt samen in een festivalrapportage van Nunes Dos Anjos; bezoekers, licht, geluid, de artiesten, sponsoren en de kleinste details. Als expert in festival fotografie weten we hoe we het festival op een creatieve manier kunnen vastleggen.

EDM festivals zijn de laatste 10 jaar ontzettend populair geworden, zowel nationaal als internationaal. Een sterke festivalrapportage is de manier om het festival op een complete en creatieve manier vast te leggen.

Door een festivalrapportage aan te bieden, creëer je als organisatie een blijvende herinnering voor je bezoekers. Daarnaast zullen de foto’s een perfecte promotie zijn voor nieuwe evenementen.

Door onze ervaring met festival fotografie kunnen we meedenken over de invulling en zorgen voor een professionele rapportage. We lopen van tevoren alles door: waar staat jullie festival voor? Wat willen jullie laten zien? En wat is voor jullie als organisatie belangrijk?

Een festivalrapportage van Nunes Dos Anjos laat een compleet beeld zien: van de binnenkomst van de gasten en artiesten tot de spectaculaire slotshow. De beelden zullen een afwisseling zijn van overzichtsfoto’s en close-ups, allen met een focus op kwaliteit, sfeer en kenmerkend voor jullie boodschap.

Benieuwd naar mijn ervaringen op Tomorrowland? Lees dan hier de blog.

Which festival is next?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?