Festival fotografie

Met festival fotografie worden niet alleen de artiesten en de show gefotografeerd. van de details in het decor tot aan De uitbundige energie en emotie van het publiek, de reportage weergeeft de authentieke sfeer van een festival.  

Nationale en internationale dance festivals in EDM en hardere stijlen waarin alles groots en overweldigend is. Wordt met overzichts- en sfeerfoto’s van bezoekers, artiesten maar ook de partners en sponsoren tot in de kleine details vastgelegd voor een complete impressie.

 

Festivals zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden, zowel nationaal als internationaal. De organisatie achter een festival is enorm, alles wordt tot in de details uitgedacht. Van de details in het decor tot aan de eindshow met vuurwerk of lichtshows door drones, alles wordt uitgedacht voor een belevenis die de bezoeker bijblijft. Een professionele festivalrapportage is de manier om het festival op een complete en creatieve manier vast te leggen.

In een festivalrapportage wordt er een compleet beeld gerealiseerd: van de binnenkomst van de eerste festival bezoekers tot aan backstage ontlading van artiesten die net van het podium afkomen. Overzichtsfoto’s gevuld met uitbundig publiek en de spectaculaire show-specials worden op de beste manier gefotografeerd, maar er wordt ook focus gehouden op de kleinste details. Tijdens het fotograferen van een festival sta je altijd op scherp voor dat ene moment.

Festivals zijn van verschillende groottes met soms wel meerdere stages. Met een team aan collega fotografen of als individu het veld in, met veel enthousiasme en passie worden deze producties tot in de puntjes gefotografeerd. 

Benieuwd naar een impressie vanuit het perspectief van de fotograaf tijdens het grootste EDM festival ter wereld? Terugblik hier mee in de blog van de 25e editie van Tomorrowland.

Which festival is next?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?