Diensten

Hieronder vind je alle fotografie diensten waarin dagelijks de expertise wordt uitgeoefend. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik door of neem contact op om jouw ideeën en wensen te bespreken.

Bedrijfsfotografie

Een specifieke foto of fotoreportage helpt met het opbouwen van een merkuiting. Het biedt de kans om uw bedrijf, product of project, persoonlijk en gedenkwaardig in het licht te zetten. De content moet een toevoeging zijn voor de marketing, website en social media.   

 

Bekijk projecten

Festival fotografie

Nationale en internationale dance festivals in EDM, hardstyle en alles daar tussenin waarin alles groots en overweldigend is. Wordt met overzichts- en sfeerfoto’s van bezoekers, artiesten maar ook de partners en sponsoren tot in de kleine details vastgelegd voor een complete impressie.

Bekijk projecten

Bedrijfsevenement fotografie

Beurzen, congressen of interne bedrijfsevenementen op een impactvolle/effectieve manier in beeld brengen. De doelstelling van het evenement staat centraal, doormiddel van een professionele reportage wordt de boodschap van het bedrijfsevenement versterkt.

Bekijk projecten

Event fotografie

Evenementen vertalen naar een visueel verhaal doormiddel van sfeervolle reportages met aandacht voor detail. Van kleine feestzalen tot aan concerten en clubnachten. Elk evenement wordt met veel zorg en aandacht gefotografeerd.

Bekijk projecten

Interieur exterieur fotografie

Een professioneel interieur- en exterieur reportage bevorderd het imago en beleving van potentiële bezoekers. Visueel de sfeer beleven helpt bij de stimulans van het bezoek in de winkel of de verkoop van een woning.

Bekijk projecten

Vrij werk

Vrij werk is de categorie waarin passie voor beeldregistratie en diversiteit elkaar aanvullen. Architectuur, reizen, landschappen, kunst, cultuur en nog veel meer geregistreerde beelden over de jaren komen hierin terug.

Bekijk projecten

Aanvullende diensten

fotostudio
op locatie

Mocht het afreizen naar een studio planmatig ingewikkeld zijn dan is een fotostudio op locatie de oplossing!

 

Een project die in een fotostudio gefotografeerd moet worden, hoe pak je dat planmatig aan? Om alle medewerkers van een organisatie naar de studio te laten reizen is planmatig erg onpraktisch. Hoe handig zou het zijn om de inventaris van een bedrijf als product foto te laten fotograferen rechtstreeks vanuit het warenhuis?

Een fotostudio op locatie kan een uitkomst zijn. Nunes dos Anjos bouwt elke locatie om tot een volwaardige fotostudio compleet met flitslicht, lampen en achtergronden in verschillende kleuren.
De fotostudio is in de praktijk gelijk aan een reguliere fotostudio.

De fotostudio op locatie is geschikt voor het maken van portret- en/of product foto’s en is beschikbaar in heel Nederland. 

Veel ervaring

Door jarenlange ervaring kan ik mensen snel op hun gemak stellen. Helpen met het aansturen doormiddel van aanwijzingen helpt om de beste versie van jou te fotograferen. We gaan door tot iedereen tevreden is!

High-end apparatuur

Om kwaliteit te kunnen garanderen wordt er gewerkt met de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van professionele fotografie. Denk hierbij aan camera apparatuur, lenzen, en software mogelijkheden.

Snelle levertijd

Met het inzetten van een fotostudio op locatie kan er snel worden geschakeld. Geportretteerde kunnen live op locatie zijn/haar gemaakte foto’s bekijken en selecteren. Op aanvraag kunnen de foto’s op locatie worden bewerkt en aangeleverd.

Bring your creativity to life!

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?