Diensten

Bedrijfsfotografie

Een specifieke foto of fotoreportage helpt met het opbouwen van een merkuiting. Het biedt de kans om uw bedrijf, product of project, persoonlijk en gedenkwaardig in het licht te zetten. De content moet een toevoeging zijn voor de marketing, website en social media.

Bekijk projecten

Portretfotografie

Of het om een sterke indruk gaat voor een zakelijk portret, een creatieve blik op modelfotografie of studio foto’s op locatie. Met een doelgerichte werkwijze zorgen wij samen voor de perfecte portretfoto. Je hebt immers maar één kans voor een eerste indruk.

Bekijk projecten

Evenementfotografie

Evenementen vertalen naar een visueel verhaal doormiddel van sfeervolle reportages met aandacht voor detail. Van beurzen, conferenties en merkactivaties tot aan concerten en feestzalen. Elk evenement wordt met veel zorg en aandacht gefotografeerd.

Bekijk projecten

Festival fotografie

Nationale en internationale dance festivals in EDM en hardere stijlen waarin alles groots en overweldigend is. Wordt met overzichts- en sfeerfoto’s van bezoekers, artiesten maar ook de partners en sponsoren tot in de kleine details vastgelegd voor een complete impressie.

Bekijk projecten

Product fotografie

Product fotografie is een essentieel onderdeel bij het goed lanceren en zichtbaar maken van een product. Het product wordt op zijn best gefotografeerd, of dit in de studio (op locatie) is of in de praktijk wordt gebruikt. Zo komen alle facetten van het product goed naar voren.

Bekijk projecten

Interieur & exterieur

Een professioneel interieur- en exterieur reportage bevorderd het imago en beleving van potentiële klanten. Visueel de sfeer beleven helpt bij de stimulans van het bezoek in de winkel of de verkoop van een woning.

Bekijk projecten

Branding

Branding is essentieel als het aankomt op merkactivatie of een sterke marketing. Branding is een krachtige tool om doelgericht content te maken voor specifieke doelen in zowel offline- als online communicatie middelen of social media.

Bekijk projecten

Automotive

De snelheid van rally’s, de nieuwste sportauto’s of juist de klassiekers op een evenement. Of de eenvoud van strakke beelden voor de verkoop van een auto. Vanaf achter de camera wordt de dynamische wereld van automotive op hogesnelheid vastgelegd.

Bekijk projecten

Vrij werk

Vrij werk is de categorie waarin passie voor beeldregistratie en diversiteit elkaar aanvullen. Architectuur, reizen, landschappen, kunst, cultuur en nog veel meer geregistreerde beelden over de jaren komen hierin terug.

Bekijk projecten

Aanvullende diensten

fotostudio
op locatie

Mocht het afreizen naar een studio planmatig ingewikkeld zijn dan is een fotostudio op locatie de oplossing!

 

Een project die in een fotostudio gefotografeerd moet worden, hoe pak je dat planmatig aan? Om alle medewerkers van een organisatie naar de studio te laten reizen is planmatig erg onpraktisch. Hoe handig zou het zijn om de inventaris van een bedrijf als product foto te laten fotograferen rechtstreeks vanuit het warenhuis?

Een fotostudio op locatie kan een uitkomst zijn. Nunes dos Anjos bouwt elke locatie om tot een volwaardige fotostudio compleet met flitslicht, lampen en achtergronden in verschillende kleuren.
De fotostudio is in de praktijk gelijk aan een reguliere fotostudio.

De fotostudio op locatie is geschikt voor het maken van portret- en/of product foto’s en is beschikbaar in heel Nederland. 

Veel ervaring

Door jarenlange ervaring kan ik mensen snel op hun gemak stellen. Ik help je graag met het poseren om de beste foto van jou te maken.

High-end apparatuur

Nunes dos Anjos werkt met de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Dit garandeert een mooie selectie aan foto’s.

Snelle levertijd

Met het inzetten van een fotostudio op locatie kan er snel worden geschakeld.
Zo kan iedereen op locatie zijn gemaakte foto’s bekijken en selecteren.

Bring your creativity to life!

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?