Over Nunes dos Anjos

Een beeld over de professional achter de camera, het bedrijf en de werkwijze

Als je mij vroeger had gevraagd wat ik later zou worden dan was een professionele fotograaf niet het eerste antwoord. Tijdens mijn werkzaamheden bij een fotografiebureau groeide mijn interesse in fotografie. Tijdens een experimentele fase bleek dit de start van Nunes dos Anjos.

Door te fotograferen op (nacht)evenementen leerde ik steeds meer de fijne kneepjes van het vak. Mijn interesse werd steeds groter en zodoende ben ik mij gaan verdiepen in meerdere soorten fotografie.
Dit heeft mij op vele mooie locaties en projecten gebracht. Met als hoogtepunt het fotograferen van het bekendste Electronic Dance Music (EDM) festival ter wereld, Tomorrowland.

Werkwijze

^
Stap 1

Contact

Eerste persoonlijke contact met de opdrachtgever. Ruimte voor vragen, opmerkingen maar vooral het in kaart brengen van de wensen voor de opdracht.

^
Stap 2

Offerte

Het begin van een partnerschap. De wensen zijn in kaart gebracht en een passend aanbod wordt zo snel mogelijk gerealiseerd in de offerte.

^
Stap 3

Briefing

Voorafgaand aan de opdracht nemen wij de briefing door, waarbij de bijzonderheden en doelen worden vast gezet. Een laatste update wordt 24 uur van te voren gedaan.

^
Stap 4

De fotografie

De uitvoering van de fotografie. Focus op de wensen van de klant. Tijdens de opdracht wordt er goed gecomunniceerd met de opdrachtgever.

^
Stap 5

Selectie en nabewerking

Na het fotograferen is het tijd voor het maken van een selectie en de nabewerking van de gemaakte foto’s. Een sneak preview is mogelijk indien gewenst.

^
Stap 6

Aanlevering

Tot slot worden de bewerkte foto’s aangeleverd in een alomvattende reportage. Afronding voor beide partijen met een tevreden resultaat.

Geen brug te ver

Een unieke en persoonlijke aanpak voor elk project met oog voor detail.
 

 

afgelopen jaar in cijfers

opdrachten

afgeleverde foto's

unieke Opdrachtgevers

Unieke locaties

Social Media

for daily updates

facebook

Linkedin

Instagram

Samenwerken met een professionele fotograaf?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?