leroy styles

Als internationale DJ & producer werkt Leroy Styles vanuit zijn eigen muziek label Afrazoo.

Leroy Styles staat voor groove, minimal/funky techno of, zoals hij het graag noemt “just house”.  Al sinds de jaren ´90 is hij actief als DJ. Na het horen van de eerste tonen in een club viel hij meteen als een blok voor de housemuziek. Vandaag de dag wordt Leroy beschouwd als één van de meest succesvolle Dj’s in de Nederlandse clubscene. Met talent, hard werken en een gezonde dosis kennis heeft hij deze mooie positie bereikt.

Leroy Styles en ik hebben al jaren een goede werkrelatie. De eerste opdracht die ik voor Leroy mocht vervullen was een fotoshoot in de Madfox in Amsterdam. Hier werd al snel duidelijk dat Leroy en ik klikten en wij elkaars ideeën goed aanvulden. Dit resulteerde dan ook in zeer toffe foto’s die Leroy zijn imago een nieuwe wending zouden gaan geven.

Wij hebben vaak contact en sparren over de wensen als het aankomt op zijn lifestyle foto’s.
Op zijn Social Media kanalen houdt Leroy zijn volgers op de hoogte van zijn dagelijks leven. Hij maakt zijn content naar eigen smaak en neemt dit dan ook zeer serieus. Naast het maken van lifestyle foto’s, fotografeer ik Leroy ook tijdens zijn carrière als DJ. De focus ligt tijdens deze sessies vanzelfsprekend op Leroy, wat hij graag wilt zien in zijn foto’s is een spektakel. Volle zalen, feestend publiek en mooie sfeerfoto’s geven een goed beeld van Leroy als artiest.

Tijdens deze events zie je terug dat Leroy zijn content serieus neemt. Hij wilt snel communiceren met zijn volgers via Social Media. Dit zorgt voor een uitdaging om zo snel mogelijk, maar secuur, een sfeerimpressie van foto’s te bewerken en aan te leveren. Door de snelheid van handelen kan er meer betrokkenheid worden gecreëerd. Binnen 24 uur, via de Social Media kanalen van Leroy Styles, staat er een volledige rapportage over het event online.

De opdrachten voor Leroy lopen uiteen van lifestyle foto’s, optredens als DJ en impressies van zijn loopbaan als Rally coureur. Dit verklaard ook waarom Leroy en ik zo goed samenwerken gezien zijn wensen perfect passen bij mijn rol als allround fotograaf. De opdrachten worden uitgevoerd met het volste vertrouwen van Leroy. Hij geeft mij de volledige vrijheid om tot mooie resultaten te komen. Deze opdrachten realiseer ik vanuit een creatief oogpunt waarbij ik zo onopvallend mogelijk te werk ga.

Benieuwd hoe zo’n impressie eruit ziet? Bekijk hier een kleine compilatie van de gemaakte foto’s in opdracht van Leroy Styles. Benieuwd naar meer evementfotografie? Bekijk dan mijn evenementenportfolio.

Your story captured for a lifetime?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?