Portretfotografie

De persoon achter een bedrijf of merk? Dat ben jij. Met een portretshoot brengen we jou het beste in beeld. De eerste (online) indruk blijft hangen, dan kan die maar beter goed zijn. Voor individuen en team/werknemers.

Of het om een sterke indruk gaat voor een zakelijk portret, een creatieve blik op modelfotografie of studio foto’s op locatie. Met een doelgerichte werkwijze zorgen wij samen voor de perfecte portretfoto. Je hebt immers maar één kans voor een eerste indruk..

Professionele portretfoto’s zijn ideaal voor je eigen website, LinkedInprofiel en marketingcampagnes. Hiermee laat je zien wie je bent én kom je deskundig en betrouwbaar over.

Tijdens een portretshoot sta jij in de schijnwerpers. Samen bespreken we jouw doel met de foto’s, het concept en hoe je wilt overkomen. Daarna zorg ik voor de meest geschikte foto’s.

Wil je al jouw medewerkers op de foto zetten voor de bedrijfswebsite? Ook dat is mogelijk bij Nunes Dos Anjos. Met mijn draagbare fotostudio kan ik bij jullie op kantoor een volwaardige fotostudio bouwen waarmee we jouw team professioneel kunnen vastleggen.

Door alle medewerkers binnen dezelfde omgeving te fotograferen, creëren we een mooi beeld van de mensen achter het bedrijf. Dit zorgt bij klanten voor vertrouwen en een positief gevoel.

De fotostudio op locatie is geschikt voor het maken van portretfoto’s in heel Nederland.

Ga jij voor een blijvende indruk?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?