Portretfotografie

De persoon achter een bedrijf of merk? Dat ben jij of een team. Met portretfotografie maken wij een proffesionele (online) indruk die blijft hangen. Voor individuen, teams en werknemers.

Of het om een sterke indruk gaat voor een zakelijk portret, een portretfoto in een studio of een creatieve blik op commercieel werk. Met een doelgerichte werkwijze zorgen wij samen voor de perfecte portretfoto. Je hebt immers maar één kans voor een eerste indruk.

Professionele portretfoto’s zijn ideaal voor je eigen website, social media profiel als LinkedIn en Facebook of marketingcampagnes. Met een professionele portretfoto laat je zien wie jij bent én kom je deskundig en betrouwbaar over.

Tijdens een portret sessie sta jij in de schijnwerpers, vooraf bespreken wij samen de doel van de foto’s, het concept en hoe jij wilt overkomen. Het is belangrijk dat de foto’s de beste versie van jezelf reflecteert. Dit realiseren we door de portretfotografie zoveel mogelijk toegankelijk te houden en jou op je gemak te stellen, een relaxte werksfeer en een vertrouwde omgeving helpen hierbij. Tijdens het fotograferen wordt je waar nodig geholpen met aanwijzingen totdat jij tevreden bent met het resultaat! 

Wil jij naast jezelf ook het team of de medewerkers van het bedrijf laten portretteren voor de bedrijfswebsite? Ook hierin zijn diverse flexibele mogelijkheden. Met mijn mobiele fotostudio kan er op locatie een volwaardige fotostudio opgezet worden waarmee we het team professioneel kunnen vastleggen in hun vertrouwde werkomgeving.

Het is belangrijk om creatief maar consistent alle medewerkers binnen dezelfde omgeving en stijl te fotograferen. Dit zorgt voor een vertrouwend beeld en een professioneel imago van een bedrijf. 

Ga jij voor een blijvende indruk?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?