Automotive fotografie

Elke seconde telt; de automotive wereld Draait op volle toeren. van rally races tot showroom bolides alles wordt geregistreerd tot in de details met Automotive fotografie.

De snelheid van rally’s, de nieuwste sportauto’s of juist de klassiekers op een evenement. Of de eenvoud van professionele beelden voor de verkoop van een auto. Vanaf achter de camera wordt de dynamische wereld van automotive op hoge snelheid vastgelegd.

Een automotive fotografie sessie kan alle kanten op; Een klassieke auto fotograferen op een iconische locatie of een sportieve wagen in het buitenland. Trots op de hoeveelheid PK onder de motorkap? En wil je de snelheid terug laten komen op beeld, ook deze uitdaging is niet te gek! Creatief uitpakken met licht om net dat extra beetje special effect aan de foto toe te voegen. Eén ding is zeker; de auto of wagenpark staat gegarandeerd in de spotlight.

Tijdens het fotograferen moeten alle elementen samenkomen om het perfect beeld te weergeven waar jou auto voor staat; het model; sportief of elegant, de locatie; indrukwekkend of rustiek, de passende fototechnieken in combinatie met een goede bewerking. Samen bespreken wij vooraf de ideeën en wensen en wat daarbij de ideale aanpak is voordat wij aan de slag gaan.

Het resultaat? Foto’s van die de bolide(s) op zijn best weergeven; als memoriaal aandenken om in te lijsten of cruciale foto’s die recht doen aan de waarde voor de verkoop van de wagen.

Als liefhebber van de automotive wereld zijn de opdrachten als erg diverse geweest. Van internationale evenementen en trips van de exclusieve ‘StreetGasm’ tot het fotograferen tijdens auto rally’s of op het circuit van Zandvoort. Benieuwd naar welke wagens al eerder zijn vastgelegd neem dan een kijk in de automotive portfolio.

Met snelheid de juiste foto?

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nunesdosanjos.com

× Hoe kan ik je helpen?